• Maxi duet single in 3 talen

 • Tina Trucker schrijft duet single in 3 talen.

  TINA TRUCKER & HESSEL WIJKSTRA – TRUCKDIVERS
  Maxi duet single in 3 talen.

  Tina Trucker & Hessel Wijkstra hebben samen een maxi duet single opgenomen.
  Deze wordt uitgebracht in 3 talen, namelijk Nederlands, Duits en Engels zodat de single, net zoals vele chauffeurs, internationaal kan gaan.

  In Nederland rijden zoveel chauffeurs met verschillende nationaliteiten en ook zij draaien muziek in de vrachtwagen, “Dus waarom niet onze muziek” aldus Hessel, en “Daardoor ook in 3 talen” aldus Tina.

  Dat het nummer een truckerslied zou worden, is meer dan logisch aangezien het Tina Trucker & Hessel Wijkstra betreft. Beide, met een groot rijbewijs en de liefde voor het truckersvak, hebben al een eigen zangcarrière waarbij de truckersound voorop staat. Hessel Wijkstra is in 2014 met zijn zangcarrière begonnen. Tina Trucker scoorde in 1982 haar eerste hit met “M’n good old ducky” waarna nog vele hits volgden.
  Hessel volgt al jaren lang, als truckersound liefhebber, de carrière van Tina Trucker.
  Hij is daardoor haar ook erg dankbaar, dat zij op zijn verzoek is ingegaan om samen een duet single uit te brengen.

  Vrachtwagenchauffeurs rijden vele uren, dagen en nachten, door mooi en slecht weer, om hun vracht goed en op tijd af te leveren, om onze economie draaiende te houden.
  Met de gedachten aan het werk van de chauffeurs, is Tina aan het schrijven gegaan.
  Door dit alles samen, met de tekst geschreven door Tina Trucker zelf, de pedalsteel klanken van Jorge Nieuwenhuis en de productie en het arrangement van Laurens van Wessel is “Truckdrivers” hiervan het resultaat geworden.